Fyndläge på Rosella

Rosella går från Kapellskär. Foto: Heidi Rovén

I helgen var vi på några vänners bröllopsmiddag. Över klänningen bar jag då min silverfärgade Tommy Hilfiger-kappa. Det var första gången och jag stortrivdes i den! Superbra snitt och otroligt lyxig känsla. Anledningen till att jag skriver om den här på SeaFun är för att jag fyndade den till havs…

Just nu har Viking Line-fartyget Rosella skördefest ombord och det kostar bara 125 kronor att göra en dagskryssning till Åland. Vikings Club-medlemmar kryssar helt gratis.

Foto: Heidi Rovén

Mitt huvudsakliga tips är i alla fall att kryssa med Rosella bara för deras Quality Outlet Store , där är det helt klart fyndläge!

Butiken säljer mest märkeskläder, även väskor och en del skor vill jag minnas, och det var där jag som sagt köpte den här Tommy Hilfiger-kappan. Mitt pris: drygt 600 kronor, ordinarie pris: över 5000 kronor!

Jag kan absolut tänka mig att kryssa igen bara för shoppingen, man får lägga en dag och fartyget går från Kapellskär, men shoppar man mycket tjänar man in det lätt! Både i tid och pengar 🙂 .

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier