Här är vinnaren av flodkryssningen med Viva Cruises!

Viva Cruises slogan lyder: ”Enjoy the moment”.

Så där…! Nu har Seafuns senaste tävlingstid löpt ut och en värdig vinnare är vald! Vi fick in många fina bidrag denna gång och jag tror tamejtusan att alla svarade rätt på frågorna. 🙂 Viva Cruises slogan lyder ”Enjoy the moment” och fartyget Viva Moments utgår från Düsseldorf.

Utslagsfrågan däremot, varför man tycker det verkar vara härligt att resa på en flodkryssning, var det en del som fick lite om bakfoten…

Några stycken hade verkligen läst och förstått vad tävlingsuppgiften gick ut på. I det sista urvalet fanns det en handfull tävlande som slogs om det fantastiskt fina förstapriset; en 7-nätters all inclusive kryssning för två personer, valfri avgång under 2022 med flodkryssningfartyget Viva Cruises!

Alla Viva Cruises kryssningar är all inclusive där både mat och dryck ingår.

Den värdiga vinnaren är…

Och vem vann då? *trumvirvel* jo, kontot @sights.by.us med följande motivering:

”En flodkryssning verkar härlig för att den kan ta en till platser man annars inte kunnat se vid en ”vanlig” kryssning. Man kommer närmare de flesta sevärdheter och den tar en djupare in till hjärtat av landet. Att uppleva de slingrande floderna och se de gamla byarna, vinodlingarna och djuren längs med dem verkar underbart. Det blir också vyer från ett helt nytt perspektiv som inte annars kan fås. Vägar med trafikstockning byts mot att lugnt kryssa fram båtvägen där man även får höra det avslappnande ljudet från vattnet. Ett ytterligare stort plus för mig är att det är ett resesätt jag inte provat tidigare vilket då också gör det mer spännande.”

Relevant, välformulerat, insiktsfullt och naturligt! Motiveringen andas en förståelse för, men också en längtan till, ett lugnt ressätt, Tysklands dess natur och dess floder med omkringliggande landskap. Därför vann detta bidrag!

Såhär vackra vyer kan man få när man vandrar längs vinodlingarna…bilden är tagen för bara några dagar sedan i Rüdesheim längs floden Rhen.

Bakom kontot @sights.by.s finns två res- och fotoglada systrar från norra Sverige som samlar sina resminnen visuellt på sitt instagramkonto. Ett stort grattis säger vi till vinnarna som nu har en härlig flodkryssning att se fram emot någon gång under året. Och det fina är att just Viva Cruises, till skillnad mot många andra rederier, gör flodkryssningar i Europa året om.

Till dig som inte vann denna gång säger jag också stort tack för att du deltog! Det kommer fler tävlingar så fortsätt följa världens bästa kryssningskonto Seafun och håll ögonen öppna. 🙂            

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier