Hotelltest: Hotel Vincci Baixa i Lissabon

lissabon-vincci-baixa-hotel

Vi vet hur knepigt det kan vara att välja övernattningshotell i en ny stad och att man gärna tar emot andras rekommendationer. Därför skriver vi alltid några ord om var vi övernattat för att ge tips – även om det är ett ställe man INTE vill rekommendera är ju även det ett tips! 😉

Hotel Vincci Baixa hör dock inte till dessa. Detta var ett jättetrevligt litet hotell! Vi övernattade här innan vår lyxiga Regent-kryss som avgick från Lissabon i Portugal. Inte för att det var nödvändigt (med flyg inom Europa är det ofta lätt att tajma avgången utan övernattning före, till skillnad mot när man ska kryssa i Karibien) utan för att vi ville passa på att se Lissabon före vår kryssning.

Hotel Vincci Baixa – elegant och personligt

Hotellet är fyrstjärnigt och ligger väldigt centralt. Tack vare att det är placerat på en bakgata är det ändå lite lugnare. Stilen var både lite elegant, samtidigt som atmosfären kändes hemtrevlig och personlig.

Det var inte särskilt stort och ett rum är ganska dyrt; runt 2000 kr per natt kostade det till ordinarie pris. Ofta kan man dock lyckas hitta erbjudanden, se hemsidan eller någon hotellbokningssajt. Vi var i alla fall väldigt nöjda!

Rummet var fräscht och fint inrett, ganska litet men saknade inget och var utrutstat med kroppsprodukter för dusch etc såväl som espressomaskin och tv. Sängarna var sköna, här sov vi gott.

Frukosten var urhärlig; det fanns mycket att välja på och den var pysslig och söt med små skyltar med roliga budskap.

Servicen var också väldigt bra; trevlig och hjälpsam. Ett hotell att rekommendera om man vill bo centralt och inte måste hitta ”det billigaste”.

En kommentar på “Hotelltest: Hotel Vincci Baixa i Lissabon

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier