Idag avgår världens första skidkryssning

Birka, pressbild.

Ni anar inte vad jag gör i eftermiddag?? Jo det kanske är precis det ni gör nu…nämligen stuvar in mig själv, skidutrustning och trevligt sällskap i en taxi som ska ta oss till Birka-terminalen! Tjoho – Seafun ska med på premiären av världens första skidkryssning, Ski Cruise!

Skicruise Sundsvall, foto: Kristofer Lönnå.

Det ska bli fantastiskt skoj, inte bara för att det är en unik kryssning utan självklart för att jag får vara ombord inte bara en utan två nätter och njuta av det nyrenoverade fartyget. Jag såg det ju relativt nyligen, ni kanske minns när jag postade inlägget om min VIP-visning, men även om fartyget var jättefint redan då så var inte alla detaljer på plats ännu.

Massor av nyheter att uppleva ombord

Desto roligare blir det alltså att spana in allt nu, och ser hur folk agerar och interagerar…jag kommer även bo i en hyttkategori jag inte haft förut (Seaview premium), få dansa i nya nattklubben Backstage för första gången (där det blir after ski), kanske shoppa lite i Details som fått mer space och en ny uppgraderad look. Ja det blir upplevelser för hela slanten, inte minst när vi på lördagen går av i…

Sundsvall! Stan är faktiskt Medelpads enda och har knappa 60 000 invånare. Här kommer passagerarna kunna välja på att bara strosa runt, lära sig åka längd som Charlotte Kalla, åka utför i olika backar, spela curling, pimpelfiska…ja massor!

Ombord på vägen dit blir det föreläsning om Sundsvalls historia liksom after work-underhållning. Vi får se vad som hinns med, det brukar vara svårt att välja bland allt roligt som pågår. Äta ska vi ju också hinna göra; kryssningen har en förbestämd meny som ingår och som jag verkligen ser fram emot också. Måltiderna till havs är alltid en höjdpunkt!

Häng med på instagram!

Ni som stannar på landbacken men vill följa med via sociala medier på kryssningen kan göra det via mitt instagram-konto @seafun.se. Följ gärna kontot så blir jag superglad och missa inte mina instastories som det förhoppningsvis blir en del av (när nätet tillåter, det är ju inte alltid uppkopplingen till havs är toppen…).

Hoppas ni också får en härlig helg vare sig ny kryssar eller stannar hemma för att planera för nästa tur till havs. Skepp Ohoj och glad fredag på er allihop!

ps. Ni har väl inte missat att Seafun precis skrev om nyheten att Birka Cruises blivit utsett till bästa rederi 2019?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier