Inbjudna till visningen av nya MSC Seaside

Skiss av MSC Cruises nya fartyg MSC Seaside.

Har ni märkt att roliga aktiviteter ofta kommer som en våg (för att använda lite kryssningsinspirerat lingo 😉 ), och ännu hellre krockar. Murphys lag. Och nu har det hänt SeaFun!

Precis det datum som vi planerar vår första gruppresa till havs, blir vi samtidigt inbjudna till att närvara vid visningen av MSC Cruises nya fartyg MSC Seaside! Är det något vi älskar att vara med på så är det fartygslanseringar; och nu missar vi denna som dessutom är en stor branschnyhet! 🙁

Fakta om MSC Seaside

Medan vi gråter floder här och försöker trösta oss på alla sätt vi kan komma på (till exempel genom att planera in nya kryssningar…) så ska jag avslöja några spännande fakta om fartyget som dessutom tillhör en helt ny fartygsklass:

Det nya fartyget ska kryssa i Karibien året om. Hemmahamn blir Miami och fartyget kommer att göra två olika rutter under sin premiärsäsong.

MSC Seaside är det första av två nya fartyg i denna nya fartygsklass, och en del i MSC Cruises satsning att fördubbla kapaciteten till år 2022.

Nya promenaddäcket på MSC Seaside.

Den innovativa designen skiljer sig från tidigare fartyg med bland annat ett nytt 323 meter långt promenaddäck där man med närhet till havet kan promenera längs butiker, restauranger, caféer, barer, soldäck och poolområden.

MSC Seaside, sviter med terrass.

Fartyget har också panoramahissar med havsutsikt, hytter med terrassbalkonger och nya poolområden. I det interaktiva vattenlandet finns fem vattenrutschkanor som sträcker sig över flera våningar, attraktioner och vattenlek för de yngsta.

MSC Seaside, Aquapark.

Ombord finns även lyxavdelningen på MSC Yacht Club med nydesignade lyxsviter som är utrustade med privat jacuzzi. De är placerade på lite olika sätt beroende på var i fartyget man har sin svit, men jag tycker denna ser läcker ut med havsutsikt direkt från jacuzzin…!

MSC Seaside, svit med privat pool.

MSC Seaside är 323 meter långt, 41 meter brett och har 2 070 hytter (med plats för totalt 5 300 passagerare). Prisexempel om du bokar nu; 4999 kr för en vecka i delad insideshytt (avresa 10/11-2018).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier