Juniorsvit 9002 på Europalink

När jag nyligen åkte till Nådendal från Kapellskär via Långnäs, i betalt samarbete med Finnlines, hade vi en juniorsvit till vårt förfogande. Hytt nummer 9002. På ditvägen åkte vi dagtid så då hade vi den mest att förvara saker i, jobba (det fanns ett skrivbord) samt hänga i med barnen som ibland behövde en stilla paus. 

Juniorsvit 9002 på Europalink.

På hemvägen hade vi en annan hytt men i samma hyttkategori, juniorsvit med nummer 9026. Den var spegelvänd mot den första och hade inte den kruka med blomdekorationer som hytt 9002, och istället för heltäckningsmatta hade den laminatgolv, men annars var den lika fin. Badrummet hade ett mer tilltalande golv också (brun minimosaik istället för blå våtrumsmatta).

Juniorsvit 9026 på Europalink.
Badrummet i juniorsvit 9026 på Europalink.

Vad kan man då förvänta sig om man bokar en av dessa sviter? Ja för det första ligger de på däck 9 och har hela fem fönster vilket är mer än i alla fall jag är van vid! Tycker man om att se ut över havet och skärgården även från den egna hytten har denna svit alltså gott om möjlighet till detta.

Juniorsvit 9002 på Europalink.

Ytan är 32 kvm och sviten har fyra bäddar fördelade på en dubbelsäng och en bäddsoffa där två barn eller en vuxen och ett barn kan sova. Soffan var uppbäddad på vår hemresa då vi skulle sova men inte på ditresan eftersom färden då skedde dagtid.

Mer som är inkluderat

Sviten känns verkligen rymlig och från det att man kommer in och passerat garderober och krokar på väggen, öppnar den upp till en stor yta. I mitten står en stor tv-möbel (och TV) som även innehåller ett litet kylskåp. Jag har fått delade bud om huruvida den brukar vara tom eller inte dock…

I hytten finns även byxpress och två fåtöljer lägligt placerade framför fönstren samt ett litet sidobord. Badrummet är också stort, har ett fönster samt tofflor och små påsar med duschkräm/schampo, balsam och kroppslotion.  

I biljettpriset ingår även måltidspaket, vilket alla biljetter till Nådendal inkluderar. 

Bland de finare kategorierna av hytter på Europalink finns även en Owner’s Suite, lyxhytter och lägre kategorier. Här nedan kan ni se hur insideshytt nr 8037 ser ut.

2 kommentarer på “Juniorsvit 9002 på Europalink

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier