Kryssningsmässa till havs

Hej, hej, här kommer en liten fredagshälsning! Tänkte bara tipsa om en rolig grej, nämligen en resemässa på Silja Line nu i höst.

Det är den kryssningsspecialiserade resebyrån Go Cruising / Kryssningar.se (drivs av samma företag) som har den och på plats kommer det finnas representanter från flera olika rederier som Celebrity Cruises, MSC Cruises, Cunard, Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Havila, Norwegian Cruise Line, Viva Cruises, P&O Cruises, Explora Journeys med flera.

Dels är det ju bra att kunna träffa flera rederier, prata med dem och ta del av deras särskilda mässerbjudanden, dels är det smart att kunna smälta allt och ställa frågor medan man är ombord. Vad jag kunnat läsa mig till här kommer man kunna lyssna till föreläsningar också. Och du kommer kunna träffa mig! 😉

Träffa likasinnade

Jag tycker det verkar smart att kunna träffa likasinnade, mingla och ställa alla frågor man kan tänkas ha för att på så sätt hitta rätt i utbudet och boka den kryssning som passar bäst.

När man ändå är ombord passar man självklart på att varva med lite taxfree-shopping, god mat och underhållning. Och kika stolt upp på promenaden mitt i fartyget – Silja Line var nämligen före Royal Caribbean med att ha en sådan maffig ”mittpromenad” i fartyget!

Vad tycker du? Låter det inte skoj? Själv ser jag redan fram emot det. Hoppas vi ses!

Mässfakta

Datum: 8-10 oktober.
Fartyg: Silja Symphony
Pris: från 695 kronor per person inkl. hytt, dag i Helsingfors, välkomstdrink och många reseuppslag.

Boka din plats här.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier