Magiska stunder på Queen Mary 2

Det finns flera härliga spaupplevelser jag ännu inte hunnit berätta om från vår atlantkryssning med Queen Mary 2 (Cunard) i somras. Deras Själ Skincare 10th Anniversary Diamond Lift Facial till exempel, som var en alldeles särskilt lyxig ansiktsbehandling som skapats för att fira fartygets 10-års jubileum.

Det är Canyon Ranch SpaClub som driver bad- och bastuavdelningen ombord liksom gym och behandlingsservice. Celebrity Cruises har ju också startat samarbete med dem nu, men Queen Mary 2 var först ut och de har funnits där ända från början 2004 då fartyget lanserades. Jag har skrivit om det tidigare här på SeaFun samt på min spablogg Spabanken och jag var verkligen positiv till allt, från koncept till utförande och bemötande!

Precis som behandlingen var speciell var resten av dagen också fylld av magiska stunder. Förmiddagen hade vi bara gjort saker för att roa vår son Isac, som att vara i lekrummet, spela shuffleboard, besöka fartygets imponerande planetarium som visade en film om rymden, och gå på skattjakt där vi letade stjärnor över hela fartyget!

Lustigt nog var det första jag la märke till när jag kom till spat, den berlock min terapeut Teresa hade om halsen. Den föreställde också en stjärna! Jag tog det som ett tecken på att upplevelsen skulle bli magisk…vilket den också blev 🙂 .

Produktmärket de jobbar med i flera av deras behandlingar är svenska Själ, som inte är så känt här hemma men desto mer utomlands och i USA.

De arbetar med partiklar av ädelmetaller och kristaller i sina produkter samt kristallstavar som de masserar ansiktet med. Mikroström används också i Diamond Facial Lift-behandlingen liksom den elektriska rengöringsborsten Clairsonic. Tillsammans är syftet att öka cirkulationen i huden för att ge en föryngrande effekt och lyster.

Behandlingen var verkligen heltäckande och inkluderade såväl ansikte, händer som fötter. Jag var väldigt nöjd och lämnade min superproffsiga terapeut med en känsla av inre frid och mycket fräschare hy!

De har också en annan liknande behandling på sin spameny; Gemstone anti-aging facial 80 minuter, för 236 USD.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier