Med Silja Symphony till Helsingfors

Silja Symphony, foto; SIlja Line.

I eftermiddag rullar vi ombord på Silja Symphony som ska ta oss till Helsingfors. Resan över till Finland inkluderar en natt ombord och vi ser fram emot ett späckat påsklovsprogram med ny show och en massa annat kul!

För första gången ska vi också testa rederiets Muminhytt vilket ska bli spännande. Det lilla trollet som förstås är en favorit, är ju Silja Lines maskot tillsammans med sälen Harry. Hytterna renoverades tillsammans med andra delar av fartyget för ungefär ett år sedan vilket ni kan läsa mer om här.

Middagen ser vi också fram emot, får vi bord på fisk- och skaldjursrestaurangen Happy Lobster kan det bli det, annars familjevänliga och italienska Tavolàta där vi också brukar trivas alldeles utmärkt. God mat och dryck är en stor del av en trevlig kryssning, både för stora och små.

I vilket fall lär det som alltid bli trevligt! Och denna resa är bara början på en spännande triangelkryssning som vi gör nu i påsk. Stockholm – Helsingfors – Tallinn (där vi också övernattar på Tallink Spa & Conference Hotel) – Stockholm.

Glad påsk till er alla glada kryssare!

2 kommentarer på “Med Silja Symphony till Helsingfors

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier