Min artikel om Eckerö på Åland

Plötsligt händer det, som man säger! 😉 Ett par av alla mina tips från de otaliga resorna når ut i pressen.

Denna gång var det i Aftonbladets huvudtidning som man kunde hitta min kryssningsrelaterade artikel om det smidiga i att ta sig från Grisslehamn i Roslagen (och vad man kan passa på att göra där innan man åker över till Åland) över till Eckerö med Eckerölinjen.

Med flesta soltimmar på Åland

Turen tar endast två timmar och ombord kan man passa på att shoppa, äta och ha kul. I artikeln ger jag flera tips om vad man ska se och göra på Eckerö, från att besöka en chokladtillverkare till muséer, boende, matställen med mera.

Kanske listar jag ett par av tipsen längre fram, men som en minisemester är detta i alla fall en väldigt trevlig tur man kan göra utan större planering. En båtbiljett med bussanslutning kostar endast 60 kronor!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier