Mumin och Lilla My får sällskap ikväll på Galaxy!

muumi_2lasta_kansi

Oj vad kul! Det fina vädret idag gjorde att jag fick ett sting av kryssningslängtan så nu är vi som kan ta oss ledigt – det vill säga jag och sonen – hastigt och lustigt inbokade på Galaxy-avgången redan ikväll kl 19.30!

Galaxy är Tallink Siljas 23-timmars fartyg som gör kvällsavgångar till Åbo. Jag har varit ombord flera gånger och gillar verkligen fartyget. Det är sobert och snyggt, har en superläcker pianobar i vitt, bad- och bastuavdelning samt flera restauranger att välja på – till exempel ryska Aleksander och skaldjursrestaurangen Happy Lobster.

Men nu ska det bli en helt annan typ av kryss! Det ska bli superskoj och intressant att se fartyget med nya ögon, det vill säga min sons. Isac är 3 år och redan en van kryssare. Han har kryssat både i Medelhavet, Karibien, Röda havet och på Östersjön. Ofta ger han spontant betyg på olika upplevelser så vi ska se vad han säger efteråt. När vi nyligen var på Yasuragi till exempel sa han efteråt ”det var jättekul men maten var för stark” :-).

Med på Galaxys sommarprogram för alla småttingar står bland annat Mumintrollets piratäventyr, sångstund, ansiktsmålning, tipsrunda, Lilla Mys disco, bollhav och mycket, mycket mer. Vi ska försöka hinna testa så mycket som möjligt! Ja just det ja, upp till 5 år är det gratis för barn att äta buffén ombord!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier