expressen-2015-04-05

Precis hemkomna mitt i påskfirandet glömde jag helt att berätta att jag hade en kryssningsartikel ute igår i Expressens söndagsbilaga! Denna gång handlade min artikel om den okända lyxen på Östersjön, den som väl få tänker på men som faktiskt finns.

De tre rederier som var omnämnda var Tallink Silja, Viking Line och Birka Cruises, även om det förstås finns ännu lyxigare rederier och fartyg att välja på (framförallt sommartid) men då till ett helt annat pris och längre kryssningar.

I alla fall så hoppas jag att artikeln hamnar på nätet så småningom, då ska jag länka till den eftersom ni nu lär ha svårt att hitta den i butik (har man tur kan man ibland få köpa gårdagens tidning, om det finns någon kvar…).

Fortsatt glad påsk på er så här i sluttampen och jag återkommer strax med de sista inläggen från vår MSC Cruises-kryssning runt Kanarieöarna!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier