På väg mot Litauen

Sommartid kryssar vi gärna på Östersjön! För två somrar sedan gjorde vi en triangelkryssning mellan Stockholm – Tallinn- bilade till Pärnu – vidare till Jurmala -körde till Riga – och tog båt hem igen med Tallink. En toppenresa med många fina intryck och upplevelser!

I våras kryssade vi till Helsingfors, vidare till Tallinn och hem igen till Stockholm. Där fick vi bland annat med en tur med nya Tallink-fartyget Megastar som vi länge varit nyfikna på. Hon gjorde oss verkligen inte besvikna!

Denna gång blickar vi mot en ganska oupptäckt destination, nämligen Litauen. Eftersom vi gillar kombinationen kryssning och bil, tar vi Tallink-fartyget Isabelle till Riga och bilar därifrån till vår slutdestination Palanga. Palanga är en kustort som ska ha fin strand, golfbana och flera spahotell som vi också ska bo på och besöka.

Det blir en spännande resa som jag kommer att skriva och berätta mer om under resan och längre fram!

Uppdatering 2018-06-18

Du som vill läsa mer om vårt Palanga-äventyr, spahotellen och byn, klicka gärna in på vår systersajt Spabanken.se där du till exempel kan börja med att läsa detta inlägg om vår roadtrip

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier