Jag har inte ens hunnit skriva färdigt om min förra kryssning (MSC Bellissima) innan det är dags för nästa äventyr! Idag bär det av ut på Östersjön för att kolla in hur det går för Viking Cinderellas nya underhållningskoncept; The Coco Loco Experience!

Säkert har många av er redan sett showen och berätta i så fall gärna i en kommentar vad ni tyckte. Själv var jag inbjuden på premiären, men eftersom jag hade uppdrag på annat håll då (nämligen på Fuerteventura för en annan av våra andra sajter, Familjeparker.se) så kunde jag inte vara med.

Tuff konkurrens

Ikväll blir det dock av! Jag är supertaggad och jättenyfiken! Kommer det likna något jag sett förut, kommer jag bli blown away – eller besviken? Jag har ju sett många, många shower genom åren – både på Östersjön, Medelhavet, i Karibien och på andra håll. Hos MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Holland America line, Silversea, Princess Cruises, Carnival…med flera! Liksom ombord på Birka och Tallink/Silja Line. 🙂

Jag kikade nyss på Viking Lines egen film på Youtube om showen, och det ser riktigt bra ut. Hoppas det inte bara är en reklamfilm utan motsvarar den riktiga upplevelsen – då tror jag det kan bli en kanonkväll! Inga ursäkter finns heller, nu har de haft en månad på sig drygt att ”sätta showen”…

Se filmen här;

Återkom snart igen för att läsa min recension om The Coco Loco Experience som pågår hela våren varje fredag och lördag ombord på Cinderella. Och glöm inte att följa mig i helgen och gärna efter det också 😉 på instagram @seafun.se. Håll utkik efter instastories från kvällen!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier