Seafun på Stockholm Travel Show

stockholm-travel-show2015


Stockholms Centralstation. Idag verkar SeaFun härifrån. Det är nämligen mässa mitt i folkvimlet (en trappa upp i vänthallen); Stockholm Travel Show. Vi är 22 olika utställare i resebranschen som idag och imorgon promotar våra områden. Med finns företag som Tallink Silja, Visit Blekinge, Lifestyle, Flygbussarna med flera. Och så SeaFun förstås!

Det är härlig stämning att stå mitt i Stockholms knutpunkt, i alla fall när det gäller buss- och tågtrafik. Pulsen varierar men det händer hela tiden saker och framförallt är intresset glädjande nog stort för kryssningsvärlden!

Är du i krokarna så kom förbi och prata, jag har även med mig kryssningsboken ”Kryssa inte utan mig” till specialpris!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier