Seafun startar samarbete med Go Cruising

Från och med idag startar ett nytt spännande samarbete mellan Seafun och den kryssningsspecialiserade resebyrån Go Cruising. Många känner redan till Go Cruising som stigit som en stjärna på resehimlen som den personliga resebyrån med stort kryssningskunnande. Seafun är den självklara go-to-kanalen när kryssningsintresserade vill få opartiska tips.

Seafuns redaktör Heidi Rovén har känt Go Cruisings grundare Mimmi Tysk länge. Beröringspunkterna har alltid varit flera; båda är kvinnliga egenföretagare med stort driv framåt och hjärtan som klappar för kryssningar. Redan 2014 publicerades en mini-intervju på Seafun med Mimmi under rubriken ”3 snabba med Mimmi Tysk, GO Cruising”. Nu vill de korsa sina vägar mer än när de råkar på varandra på fartyg runt om i världen.

I och med samarbetet kommer Go Cruisings kunder kunna hitta till Seafun för att läsa om allt från fartyg och rederier till nyheter och kryssningsupplevelser. Seafuns läsare kommer å sin sida lätt att kunna boka det man just läst om och blivit sugen på att själv uppleva.

Ett samarbete som ger mervärde för läsare och kund

– Detta är kopplingen jag länge saknat: att kunna hänvisa mina läsare till en bokningssajt för kryssningar, säger Heidi Rovén. Många tror att jag säljer kryssningar och ställer frågor vart de ska vända sig. Nu kan jag hänvisa dem och samtidigt veta att de är i trygga händer. Mimmi och hennes gäng brinner för kryssningar och att kunderna ska få en så bra resa som möjligt. De förstår både vikten av den personliga kontakten och av att hålla sig uppdaterad.

– Även om jag älskar att vara ute och kryssa har jag inte alltid tiden att nå ut och berätta om det, berättar Mimmi Tysk. Nu kan vi hänvisa kunder som vill bli inspirerade, till vad vi tycker är den bästa informationssajten om kryssningar; Seafun.se! På sikt kommer Heidi också hjälpa oss med flera av våra sociala medie-kanaler så att vi kan nå ut oftare till våra kunder.

Glöm inte att nämna koden ”Seafun” när ni vänder er till GoCruising för att boka en kryssning. Det kan ge fördelar!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier