IMG_1993_1

Jag håller på att packa upp min stora resväska efter vår Queen Elizabeth-kryssning och insåg då att jag inte berättat om ett av mina shoppingfynd. Med all säkerhet är jag inte ensam om att sätta likamedtecken mellan resa och shopping, i alla fall inte bland mina kvinnliga gelikar :-).

Förutom alla butiker man förstås kan leta upp iland finns det alltid butiker ombord på kryssningsfartygen. Ju större fartyg desto bredare utbud. Bra köp är klockor, smycken och accessoarer som väskor och sjalar, men det finns även enklare saker som t-shirts som man kan komma över förmånligt. Sedan finns förstås även alkohol, parfym, smink och krämer för taxfree-priser.

Mitt bästa köp från denna resa är den här handväskan av märket Guess. Just på vår Cunard-kryss hade jag extra tur för de hade satt ner vissa väskmodeller med 50 procent. Min kostade därför cirka 620 kronor istället för det dubbla.

Faktum är att jag hade velat ha nästan alla väskor de hade (!), det fanns även läckra små plånböcker och annat, men men, det var tur att jag stoppade mig – jag hade redan ett par kilos övervikt när jag åkte hem, och då menar jag inte bara kring midjan på grund av all god mat! :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier