Silver Whisper i Stockholm

ss6097_1

Idag ligger Silver Whisper inne vid Stadsgårdskajen. Fartyget ingår i Silverseas lyxiga flotta och tar endast 382 lyckligt lottade gäster. Kryssningen är helt all inlcusive och allt – även dryck – ingår.

Strax före lunch går jag ombord för en rundvisning, lunch, matlagningsdemonstration av fartygets kockar samt presentation med det senaste från rederiet. Presentationen hålls av rederiets nordiska försäljningschef, Thomas Harrison, som jag träffat flera gånger förut.

Som alltid när jag är på en fartygsvisning får jag ”kryssningssug”, detsamma gäller för Silversea, särskilt som jag haft förmånen att kryssa med dem en gång för flera år sedan och vet vilken värld av lyx man träder in i ombord.

Alla hytter är sviter, alla har havsutsikt och de flesta har även privat balkong i teak. Alla gäster har också tillgång till en butler som ser till att man har det så bra som det bara är möjligt. Vill du exempelvis inte äta bland de andra en kväll i någon av de flotta restaurangerna kan din butler servera rätt för rätt i hytten.

Hytten är också försedd med fina Bvlgari-produkter, brevpapper försett med ens namn, en bar fylld med ens personliga preferenser och förstås en skön säng bäddad med finaste lakan av egyptisk bomull. Och känns inte kudden till belåtenhet har du en hel meny med åtta andra kuddtyper att välja på!

Mer om fartygets nyheter och annat efter dagens besök så titta gärna in igen senare ikväll!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier