OK, jag fortsätter mitt berättande om vår MSC Seaview kryss förra våren. :-) Nu har det blivit dags för mat och dryck! I detta inlägg ska jag berätta om restauranger...
När Asiens största turistmässa, ITB China, gick av stapeln i Shanghai, var det Tallink som kammade hem turistpriset Global GOLD i kategorin "Bästa Produktinnovation". Det prestigefyllda CTW-priset (Chinese Tourist Welcome...
Gäster som njuter av afternoon tea ombord på Queen Mary 2. Foto: Kristofer Scheiderbauer. Sitter och skriver en artikel för en av landets stora tidningar. Den handlar delvis om landbaserade...
Här kommer några ord också om personalen och fartygets service när vi nyligen kryssade med TUI Discovery, nyaste fartyget i skrivande stund i Thomson Cruises flotta. Alla, verkligen alla vi...
Nästa morgon började vi i samma restaurang som vi ätit den goda skaldjursbuffén kvällen innan; i à la carte-restaurangen Compagniet. När man bor i en hytt som vår, Seafront Lyx,...
Roland Helle, säkerhetsansvarig/terminalchef hos Viking Line. Foto: Heidi Rovén. Den här händelsen är inte riktigt i stil med när vi missade fartyget, men minst lika knasig… Det var efter pressmötet...
Aqua Theatre Suite på Oasis-klassens fartyg. Foto: RCCL. – Det nya konceptet Royal Suite Class erbjuder kunderna extraordinära upplevelser som den kräsna resenären kommer att sätta stort värde på, säger...
Första kvällen på Allures restaurang The Grand (en av tre våningar där vi fått bord i den tidigare huvudmatsalen Adagio) blev vi besvikna på vårt bord. Det låg precis vid...
Vår sista dag ombord på Seven Seas Voyager försökte jag summera alla intryck. Det var inte lätt. Jag hade höga förväntningar, hade hört mycket gott om rederiet innan, och vi har bara...
Servicen ombord är helt annan än jag minns den från vår Röda havs-kryss med samma fartyg för några år sedan. Visst finns det fortfarande utrymme för förbättringar och fler behöver...