Royal Suite Class – ny svitklass hos Royal Caribbean

RCI_OA_AQSuite_11730-balcony
Aqua Theatre Suite på Oasis-klassens fartyg. Foto: RCCL.

– Det nya konceptet Royal Suite Class erbjuder kunderna extraordinära upplevelser som den kräsna resenären kommer att sätta stort värde på, säger Michael Bayley, president och CEO, Royal Caribbean International. ”Vi erbjuder några av de mest fantastiska och unika sviterna ombord på de mest revolutionerande fartygen och med Royal Suite Class kommer vi att skapa upplevelser som både är inbjudande och som ger det lilla extra för våra gäster som önskar en luxuös upplevelse.”

Förutom välutrustade hytter så erbjuds Royal Suite Class-gäster följande:

  • Egen personlig butler certificerad från British Butler Institue (gäller Star Class)
  • Gratis tillgång till specialrestauranger (gäller Star Class)
  • Egen svitklass-restaurang; California Chic Costal Kitchen
  • Gratis VOOM – snabbare internet till havs
  • Inkluderat dryckespaket
  • VIP-platser på utvalda restauranger samt underhållning
  • Uppgraderade hyttfaciliteter
  • Inkluderad dricks

Nya Royal Suite Class kommer att vara tillgänglig på seglingar från maj 2016 med fartygsklasserna Oasis och Quantum. I dessa ingår följande fartyg: Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Allure of the Seas och Oasis of the Seas samt Harmony of the Seas och Ovation of the Seas när de lanseras våren 2016.

Överlägsen service

RCI_Balcony Breakfast_latin_cpl_430
Service i sviten. Foto: RCCL.

I det nya svitprogrammet kommer Royal Caribbean att erbjuda privata butlers som följer med i «Star Class» kategorin. Alla butlers är certificerade av British Butler Institute och de kommer att fungera som en personlig assistens för att bistå gästerna i «Star Class» med nästan allt, 24 timmar om dygnet.

Butlern tar exempelvis hand om restaurangbokningar samt roomservice. De kommer också finnas tillgängliga vid andra behov, som allt från tvättservice, strykning och skoputs till bagagehantering och uppackning.

Utöver detta kommer den personliga butlern att skämma bort gästerna med cocktails som skakas i sviten eller en välkomstgåva. De kan också bistå med att förbereda och reservera utflykter.

Uppgraderade faciliteter

Gästerna i Royal Suite Class kommer att kunna njuta av allt från skönhetsprodukter från Hermès, Ferragamo och L’Occitane till sängkläder från Frette och exklusiva Duxiana DUX-madrasser. Gästerna kommer också att ha tillgång till obegränsad höghastighetsinternet så att de kan dela sina upplevelser med familj och vänner där hemma.

Exklusivitet och prioriterad tillgång

För Royal Suite Class-gäster ger även tillgång till exklusiva områden som till exempel ett privat soldäck och en egen restaurang; California Chic Coastal Kitchen. Svitgästerna har också reserverade VIP-platser till de Broadwaymusikaler som visas ombord samt Oasis-klassens Aquatheatre med sina spektakulära, akrobatiska dyknummer. Dessutom kommer Royal Suite Class-gäster att kunna njuta av den exklusiva Barefoot Beach på Royal Caribbeans privata strandparadis Labadee, Haiti. Här kommer gästerna att ha möjlighet att reservera de privata cabanas som finns på ön.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier