Smygstart av Tallinks 25-års jubileum

Tallink 25, Foto: Heidi Rovén

När jag senast var ombord på ett Tallink Silja-fartyg, närmare bestämt m/s Victoria som vi reste tillbaka med från Tallinn nyligen, upptäckte jag dekoration i taket med små runda skyltar som det stod ”Tallink 25” på. De hängde i taket på buffetrestaurangen och jag blev förstås nyfiken och frågade vad det var. Svaret jag fick var att rederiet jubilerar.

Jag tyckte att det var konstigt att jag inte hört något om det men efter lite efterforskningar har jag fått veta att Tallink Silja från och med nästa vecka startar en särskild kampanj kallad just Tallink 25.

Varför fartyget (fartygen?) har gjort en smygstart och börjat pynta sig innan man gått ut med information om detta vet jag inte, men Tallink Silja kommer i alla fall ha en särskild kampanjsida på webben när firandet drar igång, gissningsvis med specialerbjudanden.

Så håll utkik, och jag återkommer med mer information när jag vet mer!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier