Snart lyfter Backman blicken mot nya uppdrag

IMG_9553

Häromdagen fick jag lite bannor efter mina rader om när Viking Lines förre VD Mikael Backman dök upp på Tallink Siljas visning av renoverade Silja Serenade. Visst var han inbjuden, det var mest tajmningen med att han dök upp i samma lokaler som presslunchen jag tyckte var märklig. Men tydligen var det inte pinsamt alls.

I vilket fall så blir det svårt att låta bli att spekulera vidare…både om hans närvaro och tillrättavisningen jag fick. Backman kanske var precis där han skulle, då han skulle? Och det klart, hur många rederier har en kryssningskunnig man med hans CV att välja på om man fortfarande vill vara bosatt kring Östersjön?

Vi får väl se i vilket sammanhang han dyker upp härnäst. Är det fler än jag som vågar sig på en gissning? 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier