Stjärnbeströdd kryssning med vattenterapi

silja-5631.DP2

Igår var vi i en annan Galax skulle man kunna säga. Tallink Silja hade bjudit in till en VIP-kryssning med deras nyaste fartyg Galaxy, som också ska vara Östersjöns största (av ”Finlandsfärjorna”).

Anledningen till partykryssen var att hon nyligen bytt rutt till att gå mellan Stockholm och Åbo, perfekt för oss svenskar som nu får tillgång till det här fräscha och moderna kryssningsalternativet.

Vi hade verkligen en superkul kväll! Bland annat så dansade vi till en liveshow med Rongedahl, minglade med trevligt folk, åt gott i en av fartygets fem restauranger (bland annat har de en rysk och en gourmetrestaurang ombord) och testade både barutbudet och shoppingen.

galaxy egen

Galaxy har även en fin relaxavdelning, även om den inte riktigt kan klassas som ett spa. Man kan inte få behandlingar, men man kan basta och bada.

En bra uppvärmning alltså om man till exempel siktat in sig på ett spabesök när man anländer till Finland. I så fall kan jag tipsa om Spahotellet Nådendal och Holiday Club Caribia strax utanför Åbos centrum.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier