Stor artikel om kryssningslyx i Aftonbladet

Så äntligen finns resultatet av mina Östersjökryssningar med skaldjurstest ute! I dagens utgåva av Aftonbladet kan den som är nyfiken läsa om hur man bäst sätter guldkant på sin Silja Line, Viking Line eller Birka Cruises-kryssning.

Förutom skaldjurstesterna har jag tagit med spatips och lyxiga hytter och en hel del annat man inte får missa i kategorin ”affordable luxury”! Det trevliga är ju nämligen att prislappen på Östersjölyx är som taxfree-priserna; lägre än på land.

Mat och kvalitet

Det var väldigt njutbar research att göra måste jag säga 😉 men oavsett vinkel och vad ni kanske tror tar jag alla mina uppdrag på högsta allvar. Detaljer, skillnader, smaker, mängder – inget undgår mig när jag slår på alla kvalitetssensorer och känselspröt.

Faktum är att jag tidigare arbetat både med kvalitetsfrågor och som matkritiker så sådana här uppdrag passar mig som hand i handsken. Och mer kommer vad det lider. Håll ögonen öppna, titta gärna in till oss på Seafun ofta och följ oss på instagram (@seafun.se).

Seafun är kanalen när ni vill hålla koll på kryssningsvärlden och hur ni får ut det mesta och bästa av er kryssning!

Trevlig helg kära läsare!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier