Stort lekland till havs: Silja Land på Silja Symphony

Våra guldklimpar; Isac och Theodor! Foto: Heidi Rovén.

Under vår färd över till Helsingfors och Finland i fredags hann vi förstås även med att besöka barnavdelningen Silja Land. Det måste vara det största på Östersjön!

Här finns 290 kvm lekyta med flera olika bollhav, leksaker och figurer att sitta på eller leka med, klätterträd, möjlighet att rita, legohörna, rutschkana (ner i bollhavet), playstation med mera. Det finns till och med en glassbar!

Glass i stora lass i Spice Ice-baren. Foto: Heidi Rovén.

Det var massor av barn i leklandet, påsklov som det var. Jag hade fullt sjå att springa runt och hålla reda på vår minsta, lille Theodor, som är totalt orädd bland folk!  Han och storebror Isac hade hur kul som helst!

Foto: Heidi Rovén.

Leklandet på Silja Symphony är ligger på däck fem och är relativt nytt. Det passar både de minsta och de lite större som kanske väljer att sitta och spela i de innersta delarna istället för att hoppa i bollhav.

Småbarnsavdelningen på Silja Land. Foto: Heidi Rovén.

Gör ett besök på Silja Land du också nästa gång du familjekryssar med Silja Symphony (eller Silja Serenade, de har det också), det kostar inget att gå in och de kommer att älska det!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier