Tallink Silja – flest destinationer i Östersjön

ts_seaview_010

För någon dryg vecka sedan skrev jag om Viking Lines nya triangelkryssningar i sommar från Stockholm via Helsingfors till Tallinn. Sant var att det är en nyhet hos Viking Line, men nyhet som kryssningsform på Östersjön är det förstås inte.

Tallink Silja har länge haft denna möjlighet där de låter sina resenärer prova på att kombinera två destinationer under en och samma resa. I ett nyhetsbrev nyligen tipsar de om att ta med bilen ombord, vilket möjliggör ytterligare avstickare från hamnarna, till exempel till Vilnius i Litauen – en riktig uppstickare bland fina städer att besöka som alltfler nu upptäcker och är nyfikna på.

Själva repeterar vi också en sommarfavorit i år då vi tar med bilen på ett av deras fartyg till Tallinn i Estland för att sedan fortsätta till den charmiga lilla kust- och kurortsstaden Haapsalu.

Tallink Silja har det största utbudet av destinationer kring Östersjön samt många paketerbjudanden där båtresa och hotellnätter ingår. I Tallink Siljas utbud av destinationer kring Östersjön kan man välja bland huvudstäderna Helsingfors, Tallinn och Riga eller någon av Östersjöns alla sommarpärlor som Åbo, Åland, Pärnu och Jurmala.

Som Tallink Silja skriver i sitt nyhetsbrev ”de vita, kilometerlånga sandstränderna och de ljuva sommarkvällarna ligger bara en båtresa bort” och det är verkligen sant. Dessutom har man extra trevligt ombord sommartid! Något svalt i glaset på soldäck, lite taxfree-shopping ombord, god mat och nöje men inte att förglömma – alla konferensavdelningar förvandlas sommartid till lekland så att även barnen ska ha skoj.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier