Tävlingsdags! Vinn en 7-nätters kryssning!

VIVA MOMENTS på väg på nya äventyr (pressbild).

Ni kanske minns sist Seafun ordnade en tävling; en del av er blev besvikna över att tävlingen bara ordnades på Instagram. Nu har ni er chans, det är tävlingsdags igen och denna gång kan även ni som bara har Facebook vara med. 😀

Vinsten är nästan för bra för att vara sann – en flodkryssning med all inclusive i hela 7 nätter med rederiet Viva Cruises och fartyget VIVA MOMENTS! Vinsten gäller valfritt datum (i mån av plats) under 2022 för 2 personer (över 18 år) i hytt med fransk balkong.

Ni minns väl när jag kryssade med detta rederi förra året?

Flodkryssning med Viva Cruises - 4 dagar på floden Main

Tävlingsregler

För att vara med och tävla ska du göra följande:

  • Gilla och följ både VIVA Cruises och Seafun (sidan, gruppen är inte aktiv) på Facebook.
  • Tagga den du vill ta med dig på kryssningen (vill du tagga fler som kanske också vill tävla är det helt ok).
  • Svara på följande frågor (lämna en kommentar under detta inlägg på www.seafun.se , under inlägget på Seafuns fb-sida eller tävla via posten om detta på Seafuns instagram-konto för dig som föredrar det, ingen annanstans kommer att gälla):

1, Hur lyder VIVA Cruises motto/slogan?
2, Varifrån avgår fartyget VIVA MOMENTS under 2022?
3, Varför tycker du det verkar härligt att flodkryssa?

Den som har uppfyllt tävlingsuppgifterna, svarat rätt på alla frågor och har den bästa motiveringen vinner! Du kan tävla fram till 31 mars. Vinnaren kommer att utses och meddelas senast den 2 april.

Ett hett tips för att hitta rätt svar och lyckas med vinnarformuleringen är att följa Seafun de kommande dagarna då jag (Heidi) ska ge mig ut och kryssa från och med imorgon med just fartyget Viva Moments!

Har du inte instagram så lugn, samma inlägg dyker upp på Seafun-sidan på Facebook. Svaren kommer smygas in på ett eller annat sätt i mina olika inlägg under kryssningen… 😉 men den sista formuleringen är det bara du som kan svara på!

Lycka till! 

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier