Testtur med M/S Visborg! Seafun till Gotland.

Minns ni att jag för drygt en månad sedan skrev om nya Gotlandsfärjan M/S Visborg? Nu har det blivit dags för en testtur med just detta fartyg till Visby! Den första kanske jag ska säga för det råkar falla sig så att jag ska till Visby inte mindre än tre gånger i sommar, lite kul faktiskt och Visby är ju en himla mysig stad så jag glädjer mig åt varje besök. 🙂

Vädret hade man ju i och för sig kunnat önska mer av. Just nu haglar det ner snöblask här hemma. Men även om det är kallt så tror jag inte det ska blåsa i alla fall. Alltid något! 🙂 Ombord lär det vara varmt och skönt och nu ska jag få se hur allt fungerar in action så att säga. Räkna med att jag kommer lägga märke till varendaste detalj…!

Gotländska smultronställen

M/S Visborg avgår från Nynäshamn och på cirka 3,5 timme ska jag vara framme på Gotland. Sedan har jag bråda dagar och kommer flänga än hit än dit från gårdar och pensionat, nosa upp små ekoodlingar och annat spännande.

En tidningsartikel ska det bli och flera blogginlägg hoppas jag. Håll tummarna för att allt går bra nu. Tänk att man kan känna sig lika ivrig och pirrig inför en minitripp på Östersjön som en veckokryssning i Karibien. Jepp, så är det när man älskar båtresor per definition!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier