IMG_6382_1
Aqua Theatre, Oasis of the Seas, för några år sedan. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Allure of the seas har riktigt bra underhållning och bjuder på flera bra shower ombord. Jag minns första gången jag såg deras unika vattenföreställning i Aqua Theatre; efteråt skrev jag att det var värt att gå ombord bara för att se den!

Aqua Theatre är en utomshusscen i amfiteaterstil med en pool i mitten som tycks krympa till en liten pöl när de akrobatiska elitsimmarna hoppar från högsta nivån. Att golvet i den kan höjas och sänkas ger en extra dimension. Jag tittar alltid med hjärtat i halsgropen 🙂 .

Denna gång (jag kryssade nyligen med Allure of the Seas mellan Barcelona och Rom) var vädret regnigt och blåsigt så att sitta ute lockade inte direkt. Istället gick jag på isshowen där scenen är en isrink. Dagtid kan man låna skridskor här och öva piruetterna om man vill!

_MG_5587_1

Båda dessa shower är familjeanpassade, lite plojjiga och humoristiska men minst lika givande för vuxna då det verkligen är proffs som uppträder. Jag blir lika imponerad varje gång av deras skicklighet och sitter bokstavligen och ler i mörkret… 🙂 . Nu var inte isshowen den bästa jag sett hos Royal Caribbean, temat var lite splittrat, men det var ändå bra.

Det här är bara två exempel av många. Barnen jublar förstås över alla framträdanden och inte minst den stora paraden med Dreamworks-figurerna. Det finns också komedishow, karaoke, musikaler och mycket mer som händer.

Allt är förstklassigt och proffsigt hos Royal Caribbean. Senare i sommar kommer musikalen Mamma Mia – i fulllängdsversion – att sätta upp på Allure of the Seas! Inkluderat i kryssningsbiljetten, och hur flott är inte det?!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier