Viking Line lanserar mobilapp

vikingline_press_mockup_03

Regn och rusk, är det inte typiskt när jag för en gångs skull ska på möte i stan? (Annars jobbar jag ju hemifrån…) I alla fall så åker jag ju så gärna när jag mötet dels är ombord på ett fartyg, dels arrangeras av Viking Line 🙂 .

Anledningen till att jag idag äter en tapaslunch ombord på Mariella när hon ligger vid kaj i Stadsgården, är att rederiet ska lansera och berätta mer om deras nya mobilapp – Östersjöns första!

Viking Line följer därmed den internationella trenden. SeaFun har tidigare berättat om både Costas app samt Royal Caribbeans ”Royal IQ”. Norwegian Cruise Line har också sin version.

Viking Lines mobilapp ska förbättra kommunikationen mellan resenärerna och ”bidra till mervärde för hela kryssningsupplevelsen” enligt presentationen i den inbjudan jag fått. Dagsfärska nyheter och erbjudanden som gäller den resa man är på och just det aktuella fartyget ska finnas tillgängliga via appen. Man ska även kunna sätta ihop ett personligt kryssningsprogram, interagera med andra passagerare, få tips om aktiviteter, upplevelser, spabehandlingar, konferenspaket och mycket mer.

Idag när appen inleds med pompa och ståt ska man även få möjlighet att testa funktionerna. Det blir väl inte exakt samma sak som om man hade befunnit sig på en kryssning IRL men det lär ge ett första intryck i alla fall. Återkommer med mer information när jag testat!

En kommentar på “Viking Line lanserar mobilapp

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier