En ljusning att se fram emot från Viking Line!

Viking Cinderella får jobba hårt i sommar.

Just som man höll på att deppa ihop helt av kryssningstristess kom en mycket trevlig nyhet från Viking Line. Jag var tidigare idag uppkopplad med dem på ett digitalt pressmöte där de presenterade sina nya kryssningsdestinationer för sommaren 2021! Det kändes definitivt som en ljusning i kryssningsmörkret. 🙂

Viking Line meddelade att detta är deras största destinationssatsning någonsin och de går ut med inte mindre än fyra olika upplägg varav tre är helt nya för rederiet:

  • Gdansk i Polen,
  • Bornholm i Danmark,
  • Höga Kusten i Sverige,
  • Visby utökas också då kryssningarna hit varit väldigt populära sedan starten 2019.

Fler tips och råd kommer

Biljetterna släpps till försäljning imorgon torsdag den 12 november. Om jag får gissa vilt lär många hänga på låset för att boka snabbt. Antalet platser ombord är färre i och med pandemin och rådande restriktioner. Viking Line är dessutom det första rederiet i världen som fått klassningssällskapet DNV GL:S My Care-verifikat för smittskyddsarbetet under pandemin. Läs mer om det HÄR.

Jag tycker detta känns jättekul. Seafun har kryssat till både Gdansk, Höga Kusten och Visby. Om Höga kusten har vi till och med gjort en film (upptäck vårt Youtube-konto här). Vi har faktiskt även kryssat med Bornholm på rutten men på grund av otur med vädret kom vi aldrig i land den gången. Kanske vore det värt med ett nytt försök till sommaren 2021?

Just nu vill jag bara få ut den här nyheten men jag kommer återkomma med massor av tips och mer detaljer kring kryssningarna samt vad som mer sas på pressmötet.

Värt att kika in här snart igen alltså! 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier