Eurovision är tema hos Silja Line i vår

bg_partyweekends

Exalterad över vinnaren Frans i Melodifestivalen? Eller är du kanske av uppfattningen ”fel låt vann”? I vilket fall så finns det nu möjlighet att Östersjö-kryssa i vår och sommar med musiktema à la Melodifestivalen.

Silja Line nationell partner till Eurovision Song Contest 2016

Silja Lines fartyg Galaxy kommer att ha minst en specialavgång med Eurovision-tema och fartyget kommer att fyllas med festligheter, musik och underhållning i sann Eurovision-anda under våren och försommaren. Silja Line erbjuder även förmånliga rese- och biljettpaket till sina kunder.

–       Eurovision Song Contest är inte bara världens största underhållningsshow, det är även en folklig och mångkulturell händelse som förenar nationer över hela Europa och även andra delar av världen. Eurovision står för glädje, musik, underhållning och gemenskap – samma positiva känslor och upplevelser som Silja Line förknippas med. Vi ser det därför som ett naturligt steg att bli nationell partner till detta härliga evenemang, säger Janis Pavuls, marknadsdirektör på Tallink Silja AB.

Festligheter och aktiviteter med anknytning till Eurovision Song Contest kommer att ordnas på land också.

–       Det största enskilda evenemanget kommer ordnas i Kungsträdgården som under hela evenemangsveckan kommer att förvandlas till Eurovision-village med tiotusentals besökare från hela Europa, säger Janis Pavuls, marknadsdirektör på Tallink Silja AB.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier