86431ba029cf71ab_org

Julen närmar sig och då drar GalaJul igång som vanligt på Silja Galaxy. Fram till 18 december uppträder flera av landets bästa artister ombord som Carola, Hoffmaestro, Måns Zelmerlöw och Danny Saucedo. Lägg därtill möjligheten att njuta av julbord och shoppa taxfree ombord.

– Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att inleda julen på. GalaJul är en av årets höjdpunkter för oss, där vi får kombinera det vi är bäst på – mat och underhållning, säger Vala Esfahanian, Head of Entertainment på Tallink Silja.

Hela den svenska artisteliten

GalaJul på fartyget Silja Galaxy drog igång i mitten av november och fortsätter fram till och med 18 december. Rederiet själva beskriver det som den största svenska artistsatsningen någonsin där den svenska artisteliten står för underhållningen.

Nytt för i år är att showen produceras av underhållningsföretaget 2Entertain, som bland annat står bakom de hyllade produktionerna av Jersey Boys och nu senast Alcazars fantastiska discoshow Disco Defenders. Att vänta är en storslagen show med svenska artister och professionella dansare som tillsammans skapar julfesten ombord på Galaxy.

Underhållning, musik och smaker

Det är fjärde året i rad som GalaJul anordnas. I år gästas GalaJul av folkkära artister som bland annat Carola, Danny Saucedo, Oscar Zia, Måns Zelmerlöw, Molly Sandén och Lasse Berghagen. 23 timmar fulla av underhållning, musik och smaksensationer utlovas när det dukas upp till ett traditionellt julbord med både finska och svenska julsmaker.

– GalaJul har blivit en riktigt omtyckt tradition bland våra resenärer och vi fortsätter att utveckla succén med underhållning som våra gäster kommer att uppskatta. Vi hoppas på en intim och glittrig julshow och framförallt ett minnesvärt dygn för våra resenärer, säger Vala Esfahanian.

GalaJuls stjärnartister

To 18 nov      Lasse Berghagen
On 23 nov     Carola
To 24 nov     Carola
To 25 nov      Shirley Clamp
Fr 26 nov      Linda Bengtzing
To 1 dec       
Oscar Zia
On 2 dec
        Danny Saucedo
Lö 3 dec         Robin Stjernberg
On 7 dec        Hasse Andersson
To 8 dec        Ida Lafontaine
Fr 9 dec         Robin Bengtsson
Lö 10 dec      Måns Zelmerlöw
Ti 13 dec       Molly Sandén
To 15 dec      Markoolio
Fr 16 dec      Ace Wilder
Lö 17 dec      Hoffmaestro

Galajul-kryssning, 23 timmar
Från 30 kronor per person med del i E4-hytt och GalaJul-show.

GalaJul-kryssning med Julbord, 23 timmar
Från 350 kronor per person med del i E4-hytt, julbord inklusive dryck och GalaJul-show.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier