Go cart till havs på nya fartyget

Norwegian Bliss, foto: pressbild NCL.

Norwegian Cruise Line har nyligen gått ut med vilka nyheter och aktiviteter som kommer att finnas ombord på deras nästa fartyg, Norwegian Bliss, som lanseras våren 2018.

Två spännande banor på utomhusdäck

Bland annat kommer fartyget att ha en racingbana för go cart högst upp utomhus samt en utomhusbana där man ska jaga och skjuta på varandra med laser.

Laserbanan på nya Norwegian Bliss, foto: pressbild NCL.

Självklart kommer gästerna även kunna välja bland en uppsjö olika matalternativ till lunch och middag liksom njuta av barer och lounger i häftig nattlivsatmosfär. Precis som sina föregående systerfartyg kommer Norwegian Bliss att ha promenaddäcket The Waterfront som kantas av restauranger och barer med bord utomhus mot havet.

Fritt fall med loop

Våghalsade kan vänta sig ännu en ny vattenrutschkana där man droppas i ett fritt fall och gör en loop innan man far fram i ett slingrande rör utanför fartygets sida och till slut slussas ut i en kaskad av vatten.

Vattenrutschkana på nya Norwegian Bliss, foto: pressbild NCL.

– Norwegian Bliss blir utan tvekan vårt mest fantastiska fartyg hittills, sa Andy Stuart, Norwegian Cruise Lines VD, vid ett pressmöte i Las Vegas häromdagen. Vi har utvecklat upplevelserna ombord på Norwegian Bliss till nya höjder genom att plocka det bästa från hela flottan och lägga till några nyheter som vi är först till havs med som exempelvis den största racingbanan och nya middagskoncept.

Go cart på Norwegian Bliss, foto: pressbild NCL.

Både kyla och värme väntar gästerna

Norwegian Bliss som blir rederiets sextonde fartyg, byggs just nu på varvet MEYER WERFT i Papenburg i Tyskland. Då hon är färdig i vår kommer hon att ta 4000 gäster på kryssningar till Alaska och Karibien samt längs Mexikanska Rivieran.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier