Hapag-Lloyd gör film med Experience.tv

MS EUROPA 2, foto: Hapag-Lloyd.

Kanske har du hört talas om rederiet Hapag-Lloyd och deras lyxfartyg Europa 2? Som det tyska rederi det är har kryssningarna tidigare framförallt riktat sig mot den tysktalande marknaden, något man nu försöker ändra, särskilt ombord på Europa 2.

Personalen är tvåspråkig och ingen ska behöva känna sig orolig över att välja denna upplevelse för att man inte kan tyska. Dagsprogrammen, personalen som sagt och guiderna talar alla engelska. Just för att nå ut med detta har de producerat en film där gäster berättar lite om sin upplevelse och man får även en kort inblick i hur det kan vara att vistas ombord.

Filmerna produceras av EXPERIENCE.tv och en ny film kommer att släppas online den första torsdagen i varje månad på rederiets hemsida. Filmerna kommer i första hand att koncentrera sig på det femstjärniga fartyget EUROPA 2, som har en kapacitet på 500 passagerare och där varje hytt är en svit på minst 35 kvadratmeter med rymlig balkong.

Presentatör är engelsmannen Jonathan Beaumont, som tidigare arbetat som producent och programledare för Travel Channel. Varje film kommer att vara på 3-4 minuter och täcka in ämnen som hytterna, den kulinariska mångfalden och wellnessutbudet ombord. Här nedan kan ni se den första filmen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier