jamies italian.

Igår kväll strax före midnatt svensk tid avslöjade Royal Caribbean International nästa nyhet om deras kommande fartyg Quantum of the Seas; konceptet dynamic dining.

Kort sagt handlar det om full valfrihet och flexibilitet för gästen med hela 18 restauranger att välja på varav fem helt nya, unika som är inkluderade i kryssningspriset. Menyn varierar varje kväll och med 18 olika restauranger att välja på kan man äta i en ny miljö varje kväll, även om man kryssar i två veckor.

Gästerna behöver inte heller passa en särskild tid, de behöver inte ha en fast sittplats i restaurangen och det kommer inte finnas någon fast klädkod för kvällen, nivån på kvällens klädsel styrs istället av nivån på restaurangen.

Royal Caribbean har också nya samarbeten med olika kändiskockar; Michael Schwartz, Devin Alexander – och Jamie Oliver.

– Jag trodde aldrig att jag skulle ha min egen restaurang till havs! säger Jamie Oliver. Det är verkligen spännande och en enorm utmaning. Konceptet vi har skapat för Jamie’s Italian bygger på hemgjord, handgjord mat i en avslappnad miljö. Det är ett modernt uttryck av italiensk mat.

Quantum of the Seas ska lanseras i oktober 2014 och blir första fartyget i en ny fartygsklass för rederiet. Dynamic dining kommer att finnas på båda Quantum-fartygen; Quantum of the Seas och Anthem of the Seas, systerfartyget som lanseras i april 2015.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier