MSC Seashore får flottans största MSC Yacht Club

MSC Cruises berättade nyligen att rederiet höjer lyxnivån ytterligare ombord på de två nya fartygen, MSC Virtuosa och MSC Seashore. Det är den exklusiva avdelningen MSC Yacht Club som blir både större och mer exklusiv.

Båda fartygen är utökade versioner av sina systerfartyg. Därför har det varit möjligt att bygga ut MSC Yacht Club för att göra avdelningen större, såväl inomhus som ute på det privata soldäcket.  MSC Seashore kommer exempelvis att ha den största MSC Yacht Club hittills med nästan 3000 kvm privat yta. Avdelningen blir också den mest lyxiga MSC Yacht Club i hela flottan. Till och med själva entrén kommer att bli ännu mer glamorös. Här kommer gästerna mötas av en tre-däck hög 46 kvm bakgrundsbelyst Onyx-vägg och den MSC Cruises-typiska glittrande Swarovskitrappan.

Även största soldäcket

Det privata poolområdet och soldäcket är också rymligare än på de andra fartygen. Utökat till hela 2000 kvm kommer man här kunna njuta av en större privat pool och en ny bubbelpool. Bubbelpoolen kommer att ha panoramautsikt och jetstrålemassage för de åtta gäster som får plats här. Ytterligare en (standard) bubbelpool finns också.

Ombord på MSC Seashores yacht club kan gästerna välja mellan 131 glamorösa sviter i fem olika varianter. Här finns sviter med såväl traditionell inredning som lyxiga så kallade ”royal suites” och ytterligare 41 deluxe grande suites med extra utrymme, en klädkammare plus två helt nya Owner’s suites.

Större och mer lyx. Här syns Owner's Suite på MSC Seashore.
MSC Seashore, MSC Yacht Club Owner’s Suite.

Glasvägg med panoramautsikt

MSC Yacht Clubs Owner’s Suites är den verkliga kronjuvelen bland fartygets sviter; de är störst med sina 98 kvm utrymme och bjuder på hög komfort, en glasvägg med panoramautsikt för imponerande havsutsikt samt en separat matsal och vardagsrum, liksom privat balkong med bubbelpool och utomhusområde.

Från november 2021 kryssar MSC Seashore till Ocean Cay MSC Marine Reserve i Bahamas och MSC Yacht Club-gästerna kommer där att även kunna dra nytta av privilegier i land inklusive en privat strand och tillgång till Ocean House, som serverar drycker och mat all inclusive.

Ocean Cay MSC Marine Reserve.

HÄR kan du läsa mer allmänt om konceptet MSC Yacht Club och HÄR kan du läsa om MSC Yacht Club på det nya fartyget MSC Virtuosa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier