Solresor erbjuder kryssningar från Gran Canaria

Gran Canaria. Las Palmas GC.

Kanarieöarna hör till en av de mest populära charterdestinationerna för svenska resenärer. Solresor kompletterar nu sitt utbud med två kryssningar med utgångspunkt från Gran Canaria.

I samarbete med MSC Cruises kompletteras Solresors utbud med två veckolånga kryssningar. Den ena kryssningen går till Madeira och fyra av Kanarieöarna. Den andra rutten går till Casablanca och Agadir i Marocko samt tre av Kanarieöarna. Sedan tidigare har Solresor Gran Canaria, Fuerteventura, Teneriffa, Lanzarote och Madeira i sitt reseprogram.

–       En kryssning är ett mycket bekvämt sätt att resa. Du bor på ett flytande förstaklasshotell, äter och dricker gott och kommer varje morgon till en ny destination som väntar på att upptäckas. Den som vill maximera semestern lägger till en extravecka på fina Gloria Palace i San Agustín, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

MSC0809170_Skepp_MSC_Armonia

Fartyg man kryssar med är nyrenoverade MSC Armonia. Fartyget har bland annat två pooler, spa, à la carte-restauranger, bufférestaurang, barer, engelsk pub, italiensk glassbar, kvällsunderhållning och klubbar anpassade för barn och ungdomar i olika åldrar upp till 17 år.

Rutterna som erbjuds är antingen Gran Canaria-Fuerteventura-Madeira-La Palma-Teneriffa-Gran Canaria, eller Gran Canaria-Casablanca-Agadir-Lanzarote-Teneriffa-Gran Canaria.

Veckokryssningarna kan kombineras med en extravecka på Hotel Gloria Palace i San Agustín, Gran Canaria. Flyg går från Stockholm och Malmö till Gran Canaria under perioden 29 november-4 april 2015. Pris från 6995 kronor per person för en veckas kryssning med helpension och flyg. Lägger man till en vecka i dubbelrum med havsutsikt och frukost på Hotel Gloria Palace blir priset (från) 9995 kronor per person.

2 kommentarer på “Solresor erbjuder kryssningar från Gran Canaria

  1. Hej jag skulle höra om ni har kvar kryssningar från Kanarieöarna eller från barcelona hälsningar annica

    1. Hej och förlåt sent svar, helt missat din kommentar Annica! Jag skriver om men säljer inte kryssningar så jag föreslår att du vänder dig till en resebyrå istället. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier