Stena Danica får Outletbutik

Stena Danica får en ny outletbutik lagom till högsäsongen. Pressbild, Stena Line.

Lagom till högsäsongen kommer Stena Line att introducera ett helt nytt koncept med en outletbutik för kläder ombord på Stena Danica som dagligen kör mellan Göteborg och Frederikshavn. Tillskottet är en del i arbetet med att utveckla utbudet ombord.

Låga priser i Outlet One

Outletbutiken Outlet One kommer att slå upp portarna i den tidigare kombinerade aktivitets- och konferensytan Mistral i aktern på däck 8 på Stena Danica. Ytan på 550 kvadratmeter kommer att fyllas med outletfynd med priser som kommer att ligga mellan 20 och 80 procent lägre än i land.

Utbudet kommer bland annat att bestå av kända varumärken inom herr- och dammode, accessoarer, jeans och barnkläder som exempelvis DKNY, Tommy Hilfiger, Frank Dandy och Boss.

– Vi vill förknippas med prisvärt resande och prisvärd shopping och det här är ett alldeles utmärkt komplement till vår bordershop där vi redan säljer parfym, godis och alkohol till mycket konkurrenskraftiga priser, säger Tony Michaelsen, chef för linjerna mellan Sverige och Danmark.

Shopping lockar till resande

När bordershopen introducerades ombord 2014 ökade resande kraftigt. Under det första året fördubblades dagsresenärerna som i första hand reser för att shoppa billigt.

– Resande och shopping är våra största fritidsintressen. Våra dagsresenärer får nu ytterligare en anledning att ta färjan till Frederikshavn. Vi tror att det här ytterligare kommer att öka intresset för att resa med oss, säger Tony Michaelsen.

Outlet One är en del av Airport Retail Group med butiker i Norge, Sverige och till sjöss och fokuserar på kända varumärken till låga priser. De låga priserna möjliggörs genom att överskottsvaror köps direkt från producenterna, men också genom inköp av varuprover och konkursbon.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier