Världens första flytande Victoria’s Secret

Världens första Victoria's secret-butik till havs på Viking Grace. Foto: Heidi Rovén

Idag, 18 november, öppnar Viking Line världens första flytande Victoria’s Secret Beauty & Accessories-butik. Butiken finns ombord på M/S Viking Grace, som dagligen trafikerar rutten mellan Stockholm och Åbo, via Mariehamn. I butiken har passagerarna möjlighet att shoppa allt ifrån skönhetsprodukter och parfymer till trosor och väskor. Victoria’s Secret, som är USA:s ledande tillverkare av underkläder och skönhetsprodukter, är en efterlängtad nykomling hos rederiet.

Viking Line har sedan februari 2014 erbjudit utvalda skönhetsprodukter från Victoria’s Secret ombord. Nu utökas sortimentet då M/S Viking Grace öppnar en hel butik fylld med produkter från det amerikanska underklädesmärket. I och med detta blir butiken världens första ombord på ett kryssningsfartyg. Passagerarna kommer att frestas med ett breddat utbud bestående av bland annat eftertraktade Victoria’s Secrets Beauty-produkter, trosor, väskor, plånböcker och solglasögon.

– Vi är stolta över att få en egen Victoria’s Secret Beauty & Accessories-butik och samtidigt kunna erbjuda ett nytt internationellt toppvarumärke till en bredare marknad i Sverige. Vårt mål är att erbjuda passagerarna attraktiva produkter och varumärken i kombination med högklassiga shoppingupplevelser. Att shoppa i en stilig miljö och att utöka sortimentet med ett av världens mest kända varumärken är ett led i detta mål, säger Eva Rehnström, Viking Lines Purchasing and Sales Manager Beauty & Fashion.

SeaFun som precis kryssat med Viking Grace, rapporterade redan i förrgår om nyheten på twitter. Precis utanför taxfree-kassorna var då ett stort skynke upphängt som annonserade att butiken var på gång. En anställd berättade då ovanstående nyhet plus att butiken är på 70 kvadratmeter.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier