Viking Line tar dig till Riga i advent

I slutet av september avrundade Viking Line kryssningssommaren med en sista långkryssning till Härnösand och Höga Kusten. Under sommarhalvåret har närmare 50 000 kryssningspassagerare rest med Viking Cinderella till utvalda destinationer runt Östersjön. Nu ser rederiet fram emot adventskryssningarna till Riga, som ser ut att bli en ny storsäljande destination.

Viking Line kryssar under hela året från Stadsgårdskajen i Stockholm till Åland, Helsingfors och Åbo. Men sedan sommaren 2019 har rederiet utökat katalogen med fler charmiga Östersjödestinationer. I år har tiotusentals glada resenärer upptäckt eller återbesökt Viking Lines sommarpärlor. De populäraste destinationerna har varit Visby och Härnösand/Höga Kusten, men även Ystad och Bornholm har lockat många.

Två kryssningar går till Riga i advent

– Det råder ingen tvekan om att närresetrenden är här för att stanna. Vi stänger nu sommarsäsongen med fantastiskt fina passagerarsiffror och mängder av härliga upplevelser i minnesbanken. En viktig del i framgången är vårt nära samarbete med de olika destinationerna. Nu ser vi fram emot våra helt nya adventskryssningar till Riga, som bokningsmässigt redan har överträffat alla våra förväntningar. Det är med andra ord hög tid att haffa Rigakryssningen om man inte redan har gjort det! säger Kenneth Gustavsson, kommersiell direktör för Viking Line Skandinavien.

Viking Lines två kryssningar till Riga avgår med Viking Cinderella från Stockholm på andra advent den 10 december, respektive tredje advent den 17 december. Resan inkluderar två nätter ombord och en dag i Riga. För prisuppgifter och bokning, se vikingline.se.

Läs också gärna om vår senaste sommarkryssning med Viking Cinderella.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier