Viking Line utökar med populär kroppsvårdsserie

bathbodyworks_aromatherapy_812x501
Bath and Body Works blir nytt kroppsvårdsmärke hos Viking Line.

Som första rederi i världen lanserar nu Viking Line en amerikansk kroppsvårdsserie vid namn Bath and Body Works. Det blir flaggskeppet Viking Grace som får en egen shop-in-shop i den stora taxfree-butiken med de populära produkterna.

I Finland blir Viking Line först att erbjuda varumärket, i Sverige finns produkterna sedan tidigare endast på Arlanda flygplats. Ser man till Europa finns de även i Polen, annars är de störst i USA och Kanada där de har över 1600 butiker.

–­ Genom att lansera Bath and Body Works fortsätter vi vår strategi att leverera efterfrågad internationell skönhetsvård på Viking Grace. Shopping är en viktig del av kryssningsupplevelsen och vi vill överraska och inspirera resenärerna genom att kontinuerligt uppdatera och bredda vårt utbud, säger Tapani Kauhanen, marknadsdirektör Viking Line Skandinavien.

151022b-big-banner-startpage-bath-body-works-splash_2

Genom att bygga en så kallad shop-in-shop i taxfree-butiken på Viking Grace ges produkterna från Bath and Body Works eget utrymme med lockande skyltning. Utbudet, riktat både till kvinnor och män, kommer att spänna över både duschtvålar och krämer till spaprodukter och aromatiska oljor.

Lanseringen av Bath and Body Works sker den första veckan i november och produkterna kommer endast att finnas ombord på Viking Grace. Bath and Body Works ägs av L Brands som även äger det populära varumärket Victoria’s Secret som sedan tidigare också har en egen shop ombord på Viking Grace.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier