VIVA Cruises startar 2022 med nya temakryssningar

Rederiet VIVA Cruises startar upp det nya året 2022 med helt nya kryssningar från januari – och blir det enda flodkryssningsföretaget som är verksamt under årets alla månader 2022. Ny temakryssningar med fokus på konst, kultur och välmående introduceras första kvartalet 2022 ombord på Viva Tiara, Viva Moments och Swiss Ruby.

Viva Tiara, som renoverades i fjol, startar med sin nya kryssning ”Arts, Culture and Culinary Delights” den 20 januari – med 13 avgångar till och med mars. Det fyra nätter långa programmet startar i Düsseldorf och besöker Amsterdam, Rotterdam och Antwerpen, innan fartyget kryssar tillbaka till Düsseldorf.

På denna kryssning får gästerna möjlighet att besöka bland annat Rijksmuseum i Amsterdam tillägnat nederländsk konst och kultur, Museum Boijmans Van Beuningen – Rotterdams berömda konstmuseum, och som extra bonus får gästerna njuta en öl- och chokladprovning i Antwerpen. Priset för denna kryssning startar från 3500 kronor (€ 350) per person i delad dubbelhytt.

Startar året med nya temakryssningar

Viva Moments kommer erbjuda två nya fyranätters kryssningar längs Rhen med fokus på välmående och avslappning, med start och avslut i Düsseldorf. Kryssningen “Wellness trip Middle Rhine” tar med gästerna till de charmiga tyska städerna Boppard och Bonn; medan kryssningen “Wellness trip Rhein-Main” besöker de gamla städerna Koblenz, Frankfurt och Speyer.

Alla dessa wellnesskryssningar kommer att ha ett bredare utbud av mat- och dryckesmenyer med lågkalorimåltider, ekologiskt te och detoxvatten; ett spapaket med gratis massage i 30 minuter och obegränsat bruk av tränings-och spa faciliteter; gratis cykeluthyrning och speciella utflykter. Priset för en kryssning startar från 3900 kronor (€ 395) per person i delad dubbelhytt.

Krimcruise är en av Viva Cruises nya temakryssningar.

Swiss Ruby slutligen, som endast har kapacitet för 88 gäster, kommer att erbjuda den lite speciella ”Krimcruise” till Berlin och Düsseldorf. Här kryssar man i sju nätter tillsammans med ett stort antal deckarförfattare som kommer dela med sig av spännande upplösningar på sina kriminalromaner. Priset på denna kryssning startar från 9700 kronor (€ 995) per person i delad dubbelhytt.

Nya temakryssningar

Andrea Kruse, COO för VIVA Cruises, säger: ”Medan många flodkryssningsföretag tar ett vinteruppehåll efter julhelgen kommer VIVA Cruises att erbjuda nya och spännande temakryssningar längs Europas största floder. Oavsett om det är konst, kultur, välbefinnande eller till och med kriminalromaner som de är intresserade av, vill vi ge våra kunder möjlighet att tillbringa en trevlig och intressant kryssning med oss.”

Alla VIVA Cruises kryssningar erbjuder VIVA Cruises ”signatur VIVA All-Inklusive-produkter”, som inkluderar snacks, helpension, högkvalitativa alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, minibar, skönhetsprodukter från det lyxiga märket Rituals, Wi-Fi och all dricks ombord.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier