Vi tar en titt på Celebrity-sviten Edge Villa

När jag kryssade med Celebrity Apex fick jag möjlighet att besöka en svit i kategorin ”Edge Villa”. Det är en nyhet inom Celebritys sviter som bara finns på fartygen i Edge-klassen (hittills Celebrity Edge, Celebrity Apex och till våren 2022 även Celebrity Beyond).   

En Edge villa är en etage-svit på nästan 69 kvm inne och terrass på nästan 20 kvm, fördelade på ett sovrum, ett vardagsrum med ”köksdel” och matplatser samt två badrum.

Terrassen har, utöver härliga möbler att slå sig ned i, också en egen utomhuspool samt direktaccess till svitområdet The Retreat.

Ljus och rymd

Förutom att allt var väldigt snyggt och fräscht såklart (och rymligt) så var det ljuset och utsikten som slog mig mest! Kryssar man är det ju såklart havet man vill se och här har man stora glasfönster från golv till tak i två våningar.

För gäster i en Edge Villa ingår också följande;

  • Flaskvatten, läsk, öl som fylls på dagligen
  • Lunch och middag i alla specialrestauranger
  • Två flaskor sprit av premiumsort
  • VIP-canapéer
  • Fri tvättservice (två gånger per kryssning)
  • Prioriterad bagageleverans till hytten

Tänk att få bo i en sådan här svit någon gång, det hade ju varit drömmen… Fast, det gick verkligen ingen nöd på mig i min fina Sky Suite som jag älskade. 😉   

Jag kommer även visa och berätta om the penthouse suite och iconic suite på Celebrity Apex som jag också fick se. På mitt instagram-konto ligger en Reels där jag visar the Penthouse suite om du vill se! 🙂 Följ mig gärna!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier