img_6586_1
Huvudmatsalen på TUI Discovery i två våningar, högst upp är menyn italiensk.

TUI Discovery har totalt sju matställen, plus ett antal barer och ett café. Vilka som är öppna när kan variera något men vanligtvis kan man välja på frukost i à la carte-restaurangen 47°, buffévariant på Islands eller något snabbt på Snack Schack; ett snabbmatsalternativ ute på däck i glada färger.

img_20161017_093929_1
Min favoritfrukost; lax med omelett!

Helst åt vi à la carte-frukost där de också hade en mindre buffé i mitten av restaurangen. Det var lugnare, men eftersom den stängde klockan 9 fick vi ibland ändå gå till buffén. Båda alternativen har ungefär samma utbud men ljudnivån är betydligt högre på buffén och det kunde vara svårt att få bord. Ibland tog vi då istället ett bord ute på pooldäck som låg precis utanför.

Till lunch kunde man förutom på dessa ställen även äta i The Glass House som är inomhuspoolen bredvid Ocean spa (tänk lite samma stuk som Aqua Café på Celebrity Cruises) och på Snack Schack som serverar fish & chips, hamburgare, färdiga smörgåsar, sallader och sådant.

img_7110_1
Snack shack har snabbmat och ”grab-to-go”-koncept.

Skulle man (mot förmodan) bli sugen mellan lunch och middag, eller om man på grund av en utflykt, sovmorgon eller något annat, har missat lunchen finns alternativ.

img_7020_1

Snack shack är öppet hela dagen och på eftermiddagarna serveras smörgåssnittar, kakor, scones och frukt på bufférestaurangen Islands.

Mellan 12-14 varje dag kunde man också få mjukglass ute på pooldäck, det var populärt i vår familj vill jag lova! Första dagarna hade de vanliga strutar som på bilden, sedan hade de jättestora rutiga rån som det fick plats massor av glass i! 😉

Mer om specialrestauranger och middagar i kommande inlägg.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier