Taxfree-shopping på Viking Grace

IMG_8381_1

Självklart tar man sig inte över Östersjön med båt utan att göra ett besök i taxfree-butiken ombord!

Viking Grace heter den Shopping World vilket passar rätt bra då ytan är på hela 1600 kvm. Här finns allt från parfym och kosmetik till märkeskläder, väskor, accessoarer och drycker. Extra trevligt är att de anpassat sortimentet så att miljövänliga Grace (hon använder naturgas som bränsle) även har ekologiska hudvårdsmärken ombord liksom ekologiska viner.

Annat speciellt är det breda whisky-sortimentet i The Whisky Emporium. Här ser det ut som om man kliver in i en tunna med märken som Glenfiddich, The Balvenie, Grant’s och Tullamore Dew. Den som istället föredrar lägre alkoholhalt har förstås ett brett sortiment även på vinsidan och bubblande drycker samt särskilt Veuve Cliquot-ställ finns också.

Jag tycker också det är positivt med märken med anknytning till destinationerna, som åländska Guldviva; handgjorda smycken från Åland. För den med Viking Lines klubbkort finns också alltid särskilda medlemserbjudanden värda att hålla ögonen öppna för.

När man betalat och kommer ut från kassorna hittar man också ett relativt nybyggt tillskott, nämligen världens första flytande Victoria’s Secret-shop. Klicka gärna på vår film nedan för att se hur det ser ut ombord!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier