Birka Cruises startar vandringskryssningar

Foto: Malin Wedin

Birka Cruises och rundresearrangören TEMA utökar sitt samarbete med ytterligare en ny resform från Sverige: vandringkryssning. Sommaren 2017 presenterar Birka och TEMA tre vandringskryssningar till Höga Kusten och en cykelkryssning till Köpenhamn.

Nyhet: vandringskryssningar till Höga Kusten

Birka och TEMA inledde sitt exklusiva samarbete med cykelkryssningar till Köpenhamn, Bornholm och Gotland sommaren 2016. Till nästa sommar utökas resorna med vandringskryssningar till Höga Kusten med Härnösand och Luleå.

– En aktiv semester i naturen behöver inte betyda liggunderlag, torrfoder och trangiakök. Tillsammans med TEMA har vi skapat ytterligare en ny kombiresa från Sverige för de aktiva som också vill lyxa till det med god mat och bekvämt boende, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises. Det går dessutom alldeles utmärkt att dela hytt med sin reskamrat som varken vill vandra eller cykla.

Vandringsresorna arrangeras i juni på Birka Cruises tredygnskryssningar från Stockholm till Höga Kusten med Härnösand och Luleå. TEMA har lagt upp vandringarna och deras reseledare finns som alltid med under hela resan. Vandringskryssningarna kan bokas från 16/12.

Fakta och priser

Vandringskryssning till Höga Kusten
Höga Kusten: Vandring i Skuleskogens Nationalpark.
Luleå: Vandring i Gammelstaden och Gammelstadsviken.
Datum: 12-15/6, 22-25/6 och 27-30/6, tre dygn.
Pris: 7 100:-/person inkl helpension, del i 2-bädds Seaview Komfort (havsutsikt), TEMAs reseledning, inträden, underhållning och alla aktiviteter på Birka.

Cykelkryssning till Köpenhamn med Bornholm och Gotland
Datum: 30/7-3/8, fyra dygn.
Pris 8 600:-/person inkl helpension, del i 2-bädds Seaview Komfort (havsutsikt), TEMAs reseledning, utrustning, inträden, underhållning och alla aktiviteter på Birka.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier