Barer, lekrum och shopping på Baltic Queen

Ett par sista ord om Baltic Queens utbud ombord innan jag snart går över till annat spännande kryssningsrelaterat som jag haft för mig sedan vi kom hem! 🙂

Barer och annat ombord

Fartyget har café, flera barer, disco och showlounge. Den jag nog helst hade slagit mig ner i (om tid och ork hade funnits, när man kryssar med barn är det mest mat, lite lek och stupa i säng som står på schemat) är Manhattan Piano Bar.

Manhattan Piano Bar på Baltic Queen, foto: Heidi Rovén.

Idag känns den kanske inte så märkvärdig men jag minns när detta koncept kom hos Tallink Silja; den helvita inredningen kändes glamourös och man ville gärna hoppa upp på en barstol här för en drink eller två!

Lekrummet

Lekrummet är inte så stort som hos Siljas Helsingfors-fartyg (Serenade och Symphony) men sonen var nöjd i bollhavet, lekte glatt bland kuddar och cyklade runt på de olika små cyklarna som också fanns här. Temat är Lotte, en tecknad hund som är väldigt populär i Estland. En rithörna, böcker och en dockhus i trä fanns också liksom en toalett i anslutning.

Isac i lekrummet på Baltic Queen, foto: Heidi Rovén.

Shoppingutbudet

På shoppingsidan finns en mode-/klädbutik kallad Fashion Street som har bra märken som Michael Kors, Tommy Hilfiger, Esprit, Gant och många flera. Trevlig och här har jag gjort flera fynd på våra kryssningar!

Det finns också en butik med kosmetika (Cosmetique Boutique) och en med leksaker och souvenirer (Gift & Toys). Självklart finns också den kanske flest besöker, nämligen taxfreebutiken Supermarket med godis, alkohol, mat med mera. Vinutbudet är brett och intressant och när vi var ombord hade de dessutom rea på de redan låga priserna.

Bra vinutbud, stor kosmetikabutik samt leksaker och presenter finns att köpa på Blatic Queen. Foto: Heidi Rovén.

Här köpte jag bland annat ett vin som följde oss genom hela vår triangelkryssning, och som jag ironiskt nog också köpte om och om igen under resan. Ja det låter galet men så var det! Mer om det i nästa inlägg. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier