Hooked Seafood på Symphony of the Seas

Förra våren var jag inbjuden av Royal Caribbean att upptäcka det fjärde fartyget i Oasis-klassen; Symphony of the seas. Det var egentligen ingen kryssning utan mer ett par visningsdagar för att man skulle få en chans att uppleva och upptäcka det nya fartyget.

Jag har tidigare skrivit ett par inlägg om mina dagar ombord, läs bland annat detta, men tänkte nu att jag skulle gå in på en av restaurangerna lite närmare, nämligen Hooked Seafood. Konceptet är nytt för Symphony of the seas och stilen kan beskrivas som en fräsch och modern fiskerestaurang.

Ljust och fräscht på Hooked

Självklart är stilen snygg – detta är ju ändå Royal Caribbean och deras nyaste fartyg! Men med vita trästolar och träbord (utan duk, i alla fall när jag var där) hålls atmosfären på en väldigt tillgänglig och enkel nivå. Inredningen är ljus och restaurangen badar i ljus tack vare stora fönster runt om.

De har öppet både till lunch och middag och priset ska enligt Royal Caribbeans egen blogg vara fast och satt till 40 USD per person (fast på ett annat ställe stod det 39 USD). Lunch kan man få för 19 USD och tydligen har de en Happy Hour meny där man kan välja något att dricka plus ett mindre tilltugg för 10 USD.

När jag var ombord bjöd de på små smakprov av deras lobster roll bland annat, och ostron som jag älskar! Den vanliga menyn frestar med allehanda läckerheter från havet som bläckfisk, räkor, ostron och hummer tillagat på en mängd olika vis. Det fösta man möts av när man kommer in är en läcker inglasad fisk- och skaldjursdisk som bara ropar ”ta in champagnen, NU!”. 😉

Får jag någonsin chansen att äta där igen skulle jag förmodligen välja Captain’s Platter med hummer, fisk och grillat räkspett eller favoriten Surf and Turf, och avsluta med en Blueberry cobbler…! Blir det av lovar jag att berätta hur (gott) det var. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier