Två nallar njuter av utsikten över Östersjön i lekrummet på Megastar. Foto: Heidi Rovén.

När vår tidiga middag på Megastar var avslutad kliade det förstås i benen på vår sexåring. 🙂 Dags att testa lekutrymmet vilket var hans och lillebrors jobb!

Färgglatt lekrum

Lekrummet på Megastar är inrett i glada färger och ligger intill bufférestaurangen. Det finns toalett och skötbord i direkt anslutning liksom en bänk utanför med kran och mikro där man kan värma barnmat, göra i ordning en vällingflaska eller vad det nu kan vara. Här har de verkligen tänkt på allt.

Isac älskade att rumla runt i Megastars lekrum! Foto: Heidi Rovén.

I lekrummet finns soffor där man kan hänga för att titta på tecknad film, en mindre klätterställning med liten kana som var mycket populär, leksaker som bollar och mjukisdjur och bord och stolar för de som hellre vill sitta och rita. Vi upplevde utbudet fullt tillräckligt för en så kort resa.

Varför sitta i en soffa när man kan klättra på den? 😉 Foto: Heidi Rovén.

Inte taxfree, men bra priser ändå

Shoppingen ruschade vi bara igenom, butiken är enorm och som sagt i två däck. Det är inte taxfree men, den som har rätt till det, kan vid flygplatsen före hemfärd begära tillbaka momsen mot uppvisande av kvitto. Gäller ju dock inte oss svenskar.

En riktig superstore i två däck på Megastar. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Här är ett prisexempel för den som är nyfiken, en 1-liters flaska Absolut vodka gick att få för 20,99 euro (cirka 200 sek). På vår hemrutt Tallinn-Stockholm kostade samma produkt 95 kronor. På Systembolaget (där man visserligen köper Absolut vodka i 70 cl-flaskor) är literpriset 341 kronor.

En kommentar på “Lek och shopping på Megastar

  1. This is the right webpage for anyone who wishes to understand this topic.

    You realize so much its almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).

    You definitely put a fresh spin on a subject which
    has been discussed for decades. Wonderful stuff, just wonderful!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier